2022'de Yeni Motorola Akıllı Saat Geliyor

Motorola 2022 yılında akıllı saatlerinin yeni versiyonu piyasaya sunmayı hedefliyor. Ancak şirketin küresel tedarik zincirinde sorunlar yaşaması da gündemde.

Kanada merkezli CE Brands tarafından paylaşılan yeni rapor ile birlikte Motorola'nın yeni akıllı saati için detaylar netleşmiş oldu. Yeni akıllı saat Moto Watch 100 olarak adlandırılacak. Rapora göre giriş seviyesi için tasarlanan yeni akıllı saat Kasım ayı itibarıyla üretilmeye başlanacak. Tanıtım ve satış süreci ise 2022 yılının ilk ayları itibariyle olacak. Bu bakımdan önümüzdeki yılın ilk tanıtılan akıllı saat modellerinden bir tanesi Moto Watch 100 olacak. 

Moto Watch 100 özellikleri neler olacak?

Moto Watch 100’de yer alacak özellikler şöyle olacak;

  • Batarya: 355 mAh 
  • Renk: Steel silver ve phantom black
  • İşletim sistemi: WearOS 

2 yeni model daha tanıtılacak

CE Brands tarafından paylaşılan rapora göre şirket kısa süre içerisinde iki yeni modeli daha piyasaya sunacak. Bu bakımdan orta seviyeye odaklanacak olan yeni akıllı saatler ile birlikte şirket 3 güçlü modelini piyasaya sunmuş olacak. Yeni tanıtılacak olan diğer iki modelin ise  Moto Watch 100S ve Moto Watch 200 olması bekleniyor.

Yazar Hakkında

Timur Demir
Timur Demir 1991 doğumluyum. 7 yıldır blog yazarlığı yapıyorum. Son 2 yıldır blog danışmanlığı hizmeti vermekteyim. Teknolojio ortak kurucularındanım. Yazara Ait Tüm Yazılar »

Yorum Yap